TEMAN

Khamis, 25 Disember 2008

25 Disember Penuh dgn Aktiviti

Inilah kaki-kaki yang berjalan ..

25 Disember, kami plan nak jalan-jalan puas sepuasnya. Destinasi kami ialah KLCC.
Sebelum nak berjalan tu, perlu diisi dulu di Food Court, Rasa KLCC tingkat 4


Ini menu Zimo, Grilled Chicken RM14.90


Ini Nasi Tunjuk hehhe suami tercinta punya selera


Lepas makan, terus pergi Aquaria. Bayaran untuk seorang dewasa RM28.00. Beratur panjang juga sebelum dtg enter kat Aquaria ni.


Lepas aquaria, nak minum petang singgah laa kat Secret Receipi minum Fosty Lemon dengan Brownies with Ice Cream.


Lepas tu, jalan-jalan pusing-pusing KLCC, pergi Watson kejap... Singah makan Strwaberry Choclate di Choc's




Dah makan dan jln2.. plan nak sambung tgk wayang tapi kena beratur panjang. Trus cancel tgk wayang tapi kami beli DVd cerita Mama Mia..
fuh hari yang cukup memenatkan...

Love you..

2 ulasan:

  1. amboi-3 .....mentang-2 cik abg balik jalan sakan.....mcm-2 makan...hehehhnanti perut tuh sama mcm nyah...ada spare tyre .....welcome to the club...keh-3...hari nih nyah buat som tam lagi...esok nak buat talam suji tuh

    BalasPadam
  2. hahaha...
    hari melantak name nya....
    adam pon dah ade spare tyre hahaha
    mmg dah join club nyah pon

    BalasPadam

link

Related Posts with Thumbnails