TEMAN

Isnin, 22 Disember 2008

Pertama kali berjalan seorang sebagai seorang Isteri ..


20/12/08 hari Sabtu- Saya berjalan seorang diri ke Mid Valley sebelum tiba di rumah nak ambil laundry untuk di basuh di rumah ku di Permata. Haha.. dengan selambe jalan sorang-sorang di Mid Valley yang penuh sesak dgn orang ramai yang ingin shopping X-mas. Memang ramai orang... dan suasananya di sana teramat lah meriah. Dengan decoration X-mas yang cantik sungguh meriah.

Tempat pertama yang saya tuju ialah MPH. Nak dekat sejam juga dok kat dalam MPH. Cari-cari ilmu yang menarik... Ada satu rak buku terpampar koleksi tulisan Dr. Mahathir. Macam-macam koleksi tulisannya. Tetapi yang paling menarik perthatian saya ialah buku illustrasi yang berjudul 'MAHATHIR MOHAMAD an illustration biography by R.Yu'.



Apa lagi say grab je la dan terus bayar di kaunter dengan bayaran RM15.90. Murahkan
Cubalah beli... Ceritanya amat menarik

2 ulasan:

  1. menarik tol buku ni..kene ade satu..

    BalasPadam
  2. Its nice watch My blog At http://www.diffrentpictures.blogspot.com/

    BalasPadam

link

Related Posts with Thumbnails