TEMAN

Jumaat, 16 Januari 2009

1001 Malam - Emmmmm



11 Januari 2009- Ptg tu Zimo dan suami pergi makan di Bangsar Village... Iaitu Nando's... Boleh laa rasenya .. kira sedap jugak la... Makan punya makan tgk jam dah pukul 5.00 ptg.. Alamak dah lambat ni... ermmmm... hadiah tak beli lagi untuk pengantin mlm ni .

Bergegas la kami mencari hadiah. Akhirnya dapat jugak beli.. Smpi rumah dah pukul 6.45ptg.
Siap punya siap... bertolak dari rumah pukul 7.40 ptg.



Heheh dalam kad undangan ade tulis 7;45 ptg ketibaan tetamu... jadi sempat laaa.... Kami sampai di majlis pukul 8.00mlm... Yeahhh.... sempat... Meriah majlis nya... nak snap gambar pengantin pon tak sempat .. sbb kami pon kena flash sana sini.. jadi terpaksa simpanlah digital camera kami.... ni je gambar yang sempat diambil...



Kami trpaksa pulang awal... kerana suami ade shooting di Dataran Shah Alam pukul 11 mlm Filem Rempit V3 arahan Farid Kamil..

Selamat Pengantin Baru Mawi n Ekin, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat dan di akhirat kelak.

2 ulasan:

  1. meriah kahwin Mawi & Ekin.. tumpang seronok! tambah2 plak ramai yang mengikut tema.. dan sonok tengok bila ramai yang pakai jubah2..

    BalasPadam
  2. ni je gambar yg sempat snap....
    :)

    BalasPadam

link

Related Posts with Thumbnails