TEMAN

Jumaat, 31 Julai 2009

Scorpio + Scorpio = ?


Air + air = bahSebuah perlawanan antara Libra dan Scorpio bisa berupa Syurga atau Neraka. Di sisi Syurga, gairah tak terkawal akan menarik anda untuk satu sama lain. Awalnya, ikatan fizikal sangat kuat - itu akan membuat anda berdua saling lama bahkan dari awal.

Dalam kebanyakan kes, dua Scorpios jatuh cinta dengan satu sama lain dengan sangat cepat, dan akan menyedari bahawa ada kemungkinan komitmen seumur hidup.

Scorpio lain secara naluriah memahami pikiran dan hati, dari dalam ke luar. Anda boleh berkongsi rahsia dengan mereka. Sering kali anda tidak perlu untuk mengucapkan sepatah kata pun satu sama lain - yang terlihat akan cukup bagi anda untuk mengetahui apa yang lain perasaan. Anda mempunyai sinkronisitas tertentu, dan anda tidak akan memerlukan perbincangan tak berujung banyak hubungan butuhkan. Kehadiran mereka adalah menghibur.

Hubungan antara dua Scorpio itu tidak apa tanda-tanda bintang lain akan menganggap ideal, karena seringkali ada gejolak luar biasa dan mendedah suasana hati kerana kedua belah pihak 'kedudukan tidak fleksibel dalam banyak hal. Jika tidak ada di antara kamu yang mampu mencintai tanpa syarat lain, masalah-masalah ini tidak akan mudah untuk diatasi.

Kerana kau mencintai begitu mendalam, kau posesif, cemburu dan curiga satu sama lain. Anda berdua permintaan tak terbahagi kesetiaan, dan ini akhirnya boleh melumpuhkan anda.

Jika tidak ada di antara kamu naik ke kesempatan dan memungkinkan yang lain kebebasan peribadi, hubungan akan berubah menjadi pertempuran kemahuan dan web likat kompleksitas emosional. Satu-satunya jalan keluar adalah untuk saling percaya dan tidak memberi jalan kepada kecurigaan anda. Ini bisa jadi salah satu dari anda yang paling penting pelajaran karma.

Scorpios lahir antara 24 Oktober dan 2 November akan akan tertarik kepada anda. Daya tarik seksual mereka akan meningkat sebagai hasilnya. Setelah anda menjadi terlibat dengan mereka, anda bisa menemukan sendiri bergabung di pinggul kerana ada semacam persamaan dekat dalam kepribadian.

Mungkin kombinasi terbaik dengan Scorpio lain akan bersama dengan mereka yang lahir antara 3 November dan 12 November, yang sebahagian dikuasai oleh Neptun dan Pisces. Scorpios ini memberikan anda hampir semua yang anda perlukan untuk merasa seolah-olah anda berada dalam hubungan yang sempurna. Mereka idealis, dan percaya bahawa hal yang paling penting dalam hidup adalah cinta tanpa syarat.

Anda mungkin mempunyai lebih lembut dan hubungan emosional dengan Scorpio yang lahir antara 13 November dan 22 November. Hal ini kerana Bulan dan Kanker penapis melalui keperibadian mereka dan mengeluarkan sisi yang sangat emosional sifat anda. Mereka lembut, perhatian, dan sangat berorientasikan keluarga. Jika kehidupan keluarga anda cari, Scorpio ini akan ideal untuk anda.Photobucket

Tiada ulasan:

Catat Komen