TEMAN

Ahad, 28 November 2010

KEJUTAN SUKA & DUKA DI MALAM PENENTUAN BROADWAY



Latihan & nasihat terakhir sebelum memulakan show.



Betulkan spacing semua










Teka anak siapa yang comel ini?






Kejutan dari semua peserta dan juga team production Mari Menari untuk kami suami isteri sempena Ulang Tahun Perkahwinan Kami yang ke 2 tahun malam tersebut.

Tahun lepas sambut pada lokasi Disebalik Tirai Besi di penjara Bentong .





Semoga pasangan MM Yat suksess selepas ini. Jadi semua kenangan di Mari Menari satu kenangan yang indah & pengalaman berguna sepanjang hayat







Berdebar sungguh ketika peserta Mari Menari ingn memilih  koreografer  untuk minggu seterusnya. 
Rasa-rasanya peserta cam tak siapa disebalik topeng tersebut.










Semoga Allah merahmati perkahwinan kami, hindarkan dari segala hasad dengki, satukan hati kami untuk melayari bahtera perkahwinan ini dengan lebih tabah, sabar dan cekal. Kurniakan kami zuriat yang soleh & solehah yang boleh memperjuangkan agama-Mu serta rezeki yang halal. Dan janganlah Kau Ya Alllah jauhkan kami dari dari terus mencintai-Mu.

Amin




Photobucket

Selasa, 23 November 2010

KESELURUHAN AMAT MEMUASKAN DI MINGGU BROADWAY - MINGGU KE-6




KESELURUHAN PERSEMBAHAN AMAT MEMUASKAN DI MINGGU BROADWAY
- MINGGU KE-6







Tahniah, pesembahan anda berdua semakin meningkat. Harap teruskan lagi usaha minggu berikutnya.


Setelah selesai semua persembahan peserta.
Sedikit nasihat diberikan selepas baru mengetahui masalah yang dihadapi oleh pasangan MM Razif.





Photobucket

Jumaat, 19 November 2010

SUDAH TUA


Aktiviti satu hari pada 11 November sempena ulang tahun kelahiran Adam Corrie iaitu bucuk kita :P



Planning nak sambut birthday bucuk kita ni bermula pada 10 November pada waktu malam nak tonton wayang. Malam tu bergegas la beli tiket show pukul 11.40 mlm, siap beli couple seat lagi tau. 
Dah selesai beli tiket, kami nak asal perut dengan makan bubur di Georgetown White  Coffee 
Ingatkan selesai makan nak pergi main bowling kan sementara nak tunggu masa tengok wayang... 
Tiba-tiba satu panggilan telefon dari GB. Minta tolong datang shooting drama bersiri bertajuk 'Ayoep' masa tu juga. Minta tolong ganti pelakon yang tak boleh bawa watak tersebut katanya la. 

Setelah dipujuk-pujuk, setuju la. Tiket wayang di tangan kami bagi pada seorang pekerja Popeye yang kebetulan lalu dihadapan kami. Mungkin bukan rezeki kami nak tengok wayang malam tu, tapi rezeki lain pula yang datang. 


Ya Inilah dia gambar tetap pukul 12mlm. Sambut birthday di lokasi. 


Kejadian 11 November. 




Makan di Nando's 


Pergi MPH.... 


Makan ice cream Swensens




Ini adalah buku yang bucuk beli di MPH. Sempat selak-selak cepat sambil-sambil makan ice cream

 kami pergi juga tengok wayang selepas makan ice cream. tengok cerita Megaminds 3D.


Malamnya pergi Bukit Bintang









Yang ini tahun lepas punya sambutan. Ala... dapat 1 slice kek je kan... 
Photobucket

Isnin, 15 November 2010

Malam Penentuan Minggu Sinema Mania







Get ready? tak ready lagi la... 

Setelah pengumuman pasangan yang tersingkir. 


Oleh kerana minggu ini minggu Sinema Mania, 
pakaian mereka kali ini bertemakan 'Warrior'



cuba teka siapa ini? 


Photobucket

MINGGU HIP HOP


Kenangan bersama MM Masri selepas di singkirkan



Bersama para peseta dan Why - perunding pakaian lagu tema




Sempat membuat persembahan beberapa saat di akhir rancangan. 

Ketika penyingkiran telah di buat






Photobucket

link

Related Posts with Thumbnails