TEMAN

Jumaat, 19 November 2010

SUDAH TUA


Aktiviti satu hari pada 11 November sempena ulang tahun kelahiran Adam Corrie iaitu bucuk kita :P



Planning nak sambut birthday bucuk kita ni bermula pada 10 November pada waktu malam nak tonton wayang. Malam tu bergegas la beli tiket show pukul 11.40 mlm, siap beli couple seat lagi tau. 
Dah selesai beli tiket, kami nak asal perut dengan makan bubur di Georgetown White  Coffee 
Ingatkan selesai makan nak pergi main bowling kan sementara nak tunggu masa tengok wayang... 
Tiba-tiba satu panggilan telefon dari GB. Minta tolong datang shooting drama bersiri bertajuk 'Ayoep' masa tu juga. Minta tolong ganti pelakon yang tak boleh bawa watak tersebut katanya la. 

Setelah dipujuk-pujuk, setuju la. Tiket wayang di tangan kami bagi pada seorang pekerja Popeye yang kebetulan lalu dihadapan kami. Mungkin bukan rezeki kami nak tengok wayang malam tu, tapi rezeki lain pula yang datang. 


Ya Inilah dia gambar tetap pukul 12mlm. Sambut birthday di lokasi. 


Kejadian 11 November. 




Makan di Nando's 


Pergi MPH.... 


Makan ice cream Swensens




Ini adalah buku yang bucuk beli di MPH. Sempat selak-selak cepat sambil-sambil makan ice cream

 kami pergi juga tengok wayang selepas makan ice cream. tengok cerita Megaminds 3D.


Malamnya pergi Bukit Bintang









Yang ini tahun lepas punya sambutan. Ala... dapat 1 slice kek je kan... 
Photobucket

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

link

Related Posts with Thumbnails