TEMAN

Isnin, 7 Februari 2011

SUKA BERGAMBAR? CAMERA INI AMAT SESUAI!


Salam semua 

Kami suka bergambar, tapi malangnya untuk bergambar berdua kena ambil sendiri. Bulan lepas kami telah pon membeli sebuah kamera yang murah dan mempunyai fungsi yang sesuai untuk kami berdua Iaitu kamera yang mempunyai LCD di hadapan kamera untuk memudahkan kami melihat gambar di dalam frame ke tidak? 

Kami suka sangat... lepas ini banyak la ambil gambar sendiri tanpa perlu meminta pertolongan orang lain ambil gambar kami. :)

Kamera PL151/PL101  (2View) 
Mengambil gambar besar dengan rakan-rakan dan keluarga mudah dengan 12.4MP PL151 dan 12.2MP PL101, kerana kedua-dua kamera kompak termasuk LCD depan 1.5 inci, yang membolehkan pengguna untuk frame gambar terbaik. Pasangan Ditembak mod foto secara automatik terkunci apabila subjek memiringkan kepala mereka terhadap satu sama lain, sedangkan mod Anak memainkan lagu muzik yang akan segera menangkap perhatian anak untuk foto ekspresif yang sempurna. Dengan PL151, pengguna juga dapat menikmati merakam video HD 720p, bersama-sama dengan warna artistik dan kesan kanta dengan ciri-ciri Samsung Smart Filter. Adaptor HDMI pilihan juga sedia untuk PL151, sehingga pengguna dapat menonton mereka video HD pada setiap HDTV atau monitor HD. Para PL151 dan PL101 runcit di RM899 dan RM749, masing-masing.
Photobucket

Tiada ulasan:

Catat Komen