TEMAN

Khamis, 29 Disember 2011

YOU & ME = HAPPY



Salam sejahtera,


2011 semakin berakhir, 2012 sudah mula nampak bayangnya. Persiapan untuk 2012 sudah ada beberapa senarai plan. List 2011 pon banyak yang tak lengkap. Salah satu list yang selalu lengkap ialah tulis blog secara konsisten.  Bukan senang nak selalu tulis blog ni. Kadang-kadang tu naik sawang dah blog ni. 


Jadi dah sampai di saat akhir ni, say cuba update sebeberapa banyak entry 2011 dalam 2, 3 hari ni. Jadi jangan terkejut kalau tengok 2,3,4 entry dalam satu hari. 


Antara entry yang ingin saya update kali ini.  November penuh dengan hari bersejarah.  




11 NOVEMBER 2011
ADAM CORRIE 'S BIRTHDAY....... 
- yg ke 43 tahun. Sudah berusia, tapi masih segak di dalam perhubungan rumah tangga

19 NOVEMBER 2011
FAZIMA FUAD'S  BIRTHDAY 
- yg ke 33 tahun. Beza usia kami 10 tahun 8hari. Ramai orang kata kalau nak cari suami biarlah 10 tahun tua dari kita. Tapi itu hanya kata orang, jangan percaya sangat. Kebetulan je ni.

21 NOVEMBER 2011
ULANG TAHUN PERKAHWINAN KAMI -
 yang ke 3 tahun. Dah 3 tahun, macam tak percaya je. Macam-macam suka duka kami berdua tempuhi. 







Semoga perkahwinan kami diberkati-Nya, apabila diberi peluang menyambut ulang kelahiran , bermakna Allah meminta kami bersyukur kerana diberi kesempatan berubah menjadi insan yang lebih baik, bertaubat (dosa yang banyak), banyak membuat kebajikan, rajin menajalankan segala suruhan-Nya dan menjauhkan diri dari larangan-NYa.   Terima kasih Allah.






Photobucket

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

link

Related Posts with Thumbnails