TEMAN

Sabtu, 21 Januari 2012

FILEM PERTAMA TONTON UNTUK 2012 : UNDERWORLD


Di tahun 2012, filem pertama kami pergi tonton iaitu Underworld: Awakening yang juga dikenali sebagai Underworld 4 diarahkan oleh Mans Mårlind dan Björn Stein. Ia adalah susulan yang ke empat dalam siri filem Underworld, dengan Kate Beckinsale berperanan sebagai Selene.Sandrine Holt, Michael Ealy, dan India Eisley telah dibuang dalam peranan baru untuk siri ini. Penggambaran Filem bermula pada bulan Mac 2011 di Vancouver, British Columbia Ia telah dikeluarkan pada Digital 3D, dan teater IMAX 3D 2Don January 20, 2012. Manakala di Malaysia pada 19 Januari 2012.


Kami telah menonton pada hari pertama di tayangkan pada 4.40 petang di sebuah pawagam baru di buka MBO, KL Festival Mall. Pawagamnya selesa.Kate Beckinsale, bintang kedua-dua filem pertama, pulangan dalam peranan utama sebagai vampire warrioress Selene, yang lepas lari penjara untuk mencaridirinya di dunia di mana manusia telah menemui kewujudan kedua-dua Vampiredan puak-puak Lycan, dan menjalankan semuadaripada perang untuk menghapuskan kedua-dua spesies yang abadi. 
Enam bulan selepas peristiwa-peristiwa Underworld: Evolution, Selene (KateBeckinsale) telah ditangkap oleh manusia. Akhirnya kedua-dua pegawai kerajaan dan orang ramai mempelajari tentang kewujudan kedua-dua spesisabadi tekan dan Lycans (Werewolves). Perang salib dan perang habis-habisantelah mula belajar dan membasmi. Setelah dipenjarakan dalam penggantungan kriogenik selama 12 tahun, Selene berjaya melarikan diri kemudahan itu. Padamasa yang sama, subjek lain juga telah melarikan diri kemudahan yang samabahawa Selene. Tertakluk Itu adalah Hawa (India Eisley), hibrid yang utama untuk menamatkan perang oleh tekan "pengawetan" dan Lycans "jangkitan"mereka. 


Bagi yang belum tonton, boleh tontonnya di pawagam sekarang. Suka tengok aksi-aksi dalam filem ini.

Photobucket

Tiada ulasan:

Catat Komen