TEMAN

Khamis, 9 Februari 2012

MANIS MAKIN MANIS










Salam tengah malam,

Manis teman kami tengok tv malam ni. 
Tunggu Mey tak balik rumah malam ni, mana dia pergi jalan malam-malam ni. Mungkin dia ada temujanji dengan mata ayer dia kan. 

Manis sangat manja malam ni. Mungkin kerana dia sedang berbadan dua mungkin berbadan tiga atau lebih.. Minggu lepas bawa pergi vet, doktor kata Manis mungkin bulan depan bersalin. Kita tunggu dan lihat berada ekor yang akan keluar nanti. 

Setakat sini saja, esok pagi ada shooting KL Gangster 2 di West Port. 
Selamat Malam semua... 

Photobucket

7 ulasan:

  1. Wahh.. Manis menghitung hari rupanya..
    nanti nak minta anak manis satu, boleh ke ?
    hehe..

    *Selamat bershooting Abang Adam.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. insya'allah kalau dah selamat bersalin, saya post gambar kat blog.
      terima kasih dan selamat malam

      Padam
  2. Manisnya nama kucing ini... Tahniah manis.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Manis ni manja.... pantang nmpk tuan dia duduk mesti nak duduk atas riba

      Padam

link

Related Posts with Thumbnails