TEMAN

Jumaat, 10 Februari 2012

SAYA FOLLOW SAHABAT FB DI BLOG MEREKA




Salam Tengah Malam, 

Tengah Malam je yang boleh saya blogging. Itu pon kebetulan malam ni tak ada shooting filem/drama. Semalam saya ada post status di Facebook seperti

ADAM CORRIE
Siapa di sini blogger? Apa yg selalu diceritakan dlm blog sahabat semua. Share link blog, nanti saya baca dan follow blog sahabat.


Ramai yang respon berikan link blog mereka untuk saya lawati dan saya janji akan jadi follower blog mereka. Jadi ini adalah senarai alamat blog yang saya dah follow. Saya tak pasti mereka akan balas kunjungan dan menjadi follower di blog saya. 

Banyak blog yang menarik boleh dibaca. Ada yang menceritakan kisah kehidupan seharian mereka. Ada juga jadikan blog satu satu tempat menyampaikan pandangan dari pelbagai sudut dalam kehidupan seharian, politik, pekerjaan, dan sebagainya. 

Apa yang menariknya blogging ni ye? 
Saya pon tak beberapa pasti? Saya tanya isteri saya kenapa dia blogging walaupun jarang. Dia kata, hanya untuk menyampaikan apa yang terlintas di dalam hati ke dalam blog secara spontan dan ingin abadikan kenangan indah dari hilang begitu sahaja tanpa catitan.



Jom kita lihat siapa sahabat Facebook saya yang saya ikutki, mereka follow blog saya balik tak agaknya?










sy3....^_^



penulisan yang sederhana.hanya perkongsian cerita dan sedikit ilmu.meh jemput ziarah and kutip manfaat. :)

Psal personal life, ttg apa yg b'laku dlm hidup sy, XD





(blog psl anak...sok besa dia leh bace sume perkembangan dia dri lahir)

ermm citer pasal makan2, jalan2, event2, product2 dan memacam lah. Meh lah singgah kat blog saya nie 

campuran family matter.. the ugly truth... other info utk kengkawan kongsi....


saya.. saya.. blogger sempoi je bro..


saya blogger kg.. hehehe. 


hidup - 

SaL kehidupan...do visit me bro...
Kwn2,sy nk follow jgk yer

Tak selalu sangat update, tapi kebetulan hari ni baru update. :)

http://nikalinnis.blogspot.com
Blogshop : nanis-mall.blogspot.com
Thank in advance...

hihi :) i juga blogger surayastory78.blogspot.com

hanasakura86.wordpress.com
pengalaman masuk ke kg Orang Asli, menjadi guru dan ilmu2 agama yang dikutip utk dikongsikan
(SAYA (ADAM) TAK TAHU NAK FOLLOW BLOG NI SBB IANYA WORDPRESS)



saya,..-->> yanayassin.blogspot.com

Saya bercerita pasal semua - tentang perkembangan diri, tentang kerjaya, sampaikan ilmu sekali-sekala, tentang berita terkini dan bermacam-macam lagi. :)



erkk..jemput la singgah :) http://halia-ginger.blogspot.com/

saye bercerita tentang ape yg berlaku disekeliling saye... ^___^

Personal blog ttg kisah saya di perantauan..
Tq buat yg sudi menjengok.

www.aku-alam.blogspot.com.. Syurga Addin..


sy x cerita personal life, sy suka pg pandangan








Norasmaliza Lya follow saya 


sy blogger bru...hehe...just nk share2 jew la...sila bri tunjuk ajar.. ^_^ --->>>>>>> 
hehe...


mieja1101.blogspot.com...=)


maaf lambat... ni blog sy 


cerita ttg anak.. :)


nak jgk... 


follow sy huhu


saye punye?
*thnx. :)


abg adam singgah lah ke blog sy jugak ye .....


follow lah klau sudi ^^


sy punye blog? 






Jumaat 10/2/12

.... macam2 ada...



Semoga apa yang kita lakukan berlandaskan niat yang betul dan zahirkan dengan baik.

Selamat Malam semua sahabat

24 ulasan:

  1. Orang berbudi, kita berbahasa...
    Saya dah pun follow blog ni.. :)

    BalasPadam
  2. salam..waa.. nak dfollow jugak bleh..hehe.. :D
    qesahqasihkami.blogspot.com ney link blog sy.. kalau sudi follow eh, tp blogger bru je.. ^_^

    BalasPadam
  3. syukran sahabat!
    syukran abang adam and kak fazi...

    hehe...
    terima kasih ke blog ana.
    mana yang kurang harap maaf dan tegurlah mana yang dirasakan perlu.moga2 dihimpunkan kita dalam rahmat Allah

    syukran kathira :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita semua cuba jadi yg terbaik di mata-Nya.

      Padam
  4. Terima kasih kerana sudi dtg ke blog kami. Harap-harap kita boleh berkongsi pendapat, pandangan dan apa sahaja.

    BalasPadam
  5. yeay!! dpt no lawa... 210... cun!! dah follow sini... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih keran sudi jenguk dan follow blog kami.

      Padam
  6. Assalamualaikum :)

    Saya dah lama blog Adam & isteri..mmg besh
    Semoga ini dapat mengeratkan silaturrahim sesama islam ^__^

    BalasPadam
    Balasan
    1. wa'salam suraya.

      Insya'allah dan semoga ia memberi manfaat pada kita semua.

      Padam
  7. ngeh ngeh.....Im officially following www.adamfazi.com weeehuuu

    BalasPadam
  8. thanks abg adam corrie follow blog sy.. smoga abg adam n kak fazi bhgia slalu.. :)

    BalasPadam
  9. http://luvbellyda.blogspot.com/
    cam best... bw..:)

    BalasPadam
  10. saya ikut blog ini.tapi tak pernah add di facebook. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Nizam Sani krn ikut blog kami.

      Padam
  11. saya dh follow blog nie & tengss sudi ziarah blog saya juga...siap tinggalkn note :terbaek

    BalasPadam
  12. sudah follow blog ini.. semoga memberi manfaat kpd masing2.. :)

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum Abg Adam and Kak Fazi...

    GBM datang singgah kembali... thnx atas singgahan abg adam..

    follow blog abg adam sejak 2 bulan lalu...=))

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wa'salam GBM.
      Kerana sudi jenguk-jenguk blog kami berdua.

      Terima kasih

      Padam
  14. salam, adam kalau sudi jenguk blog kita yer


    http://qasehblog.blogspot.com


    :)

    BalasPadam

link

Related Posts with Thumbnails