TEMAN

Khamis, 2 Februari 2012

TENGOK THE ROCK BERLAKON - Journey 2: The Mysterious Island


Tengok wayang lagi..... penuh dengan cabaran. Memang best...  Dah ada masa lapang, gi dating tengok wayang.
 

Sebuah filem sekual pada tahun 2008 yang hit iaitu"Journey to the Center of the Earth," keluarga pengembaraan 3D baru "Journey 2: The Mysterious Island " bermula apabila muda Sean Anderson (Josh Hutcherson, peranan dari filem yang pertama) menerima isyarat kecemasan berkod dari sebuah pulau misteri dimana pulau tidak pernah wujud. Ia adalah tempat hidupan pelik, gunung emas,gunung berapi maut, dan lebih daripada satu rahsia yang menakjubkan.


Tidak dapat menghalangnya daripada pergi, bapa tiri baru Sean, Hank (Dwayne Johnson), menyertai usaha. Bersama-sama dengan juruterbang helikopter (LuisGuzman) dan yang indah, kuat semangat anak perempuan (Vanessa Hudgens),mereka yang dinyatakan untuk mencari pulau ini, menyelamatkan penghunitunggal dan melarikan diri sebelum Lagu seismik memaksa pulau di bawah lautdan mengebumikan khazanah yang selama-lamanya .

"Journey 2: The Mysterious Island" diarahkan oleh Brad Peyton ("Cats & Dogs:Revenge Galore Kitty"). Ia juga bintang Michael Caine sebagai datuk, Sean,Alexander Anderson, dan Kristin Davis sebagai ibu, Sean, Liz Anderson.

Filem ini dihasilkan oleh Beau Flynn & Tripp Vinson, dan Charlotte Huggins darilayar oleh Brian Gunn & Mark Gunn, skrin cerita oleh Richard Outten. Menjadipengeluar eksekutif Michael Bostick, Evan Turner, Marcus Viscidi, RichardBrener, Samuel J. Brown dan Michael Disco. David Tattersall ("Travels Gulliver.")Adalah pengarah fotografi; Rang Undang-undang Boes ("Fantastic Four"), yangpereka pengeluaran; Denise Wingate ("Crashers Wedding"), yang perekakostum; dan Anugerah Akademi © penama Boyd Shermis ("Poseidon "), penyeliakesan visual.

Pembukaan di dalam teater di 10 Februari, 2012, "Perjalanan 2: PulauMysterious" New Line Cinema persembahan, Walden Media dan pengeluaranContrafilm dan akan diedarkan oleh Warner Bros Pictures, Warner BrosEntertainment Syarikat.
Photobucket

Tiada ulasan:

Catat Komen